Головна  →  Новини  →  26 січня 2016

Станом на 9:00 26 січня у Подільському районі прибирають сніг 34 одиниці спеціальної техніки та 466 фахівці підприємств (фото)

Станом на 9:00 26 січня у Подільському районі прибирають сніг 34 одиниці спеціальної техніки та 466 фахівці підприємств (фото)

Всі комунальні служби району працюють в посиленому режимі. Працівники комунального підприємства ШЕУ очищають сніг на дорогах та тротуарах, підходах до підземних та наземних пішохідних переходів, зупинках громадського транспорту, які утримуються підприємством. 

Для прибирання снігу задіяні як спеціальна снігоприбиральна техніка, так і бригади з ручного прибирання. 
Працівники комунального підприємства УЗН Подільського району прибирають сніг в парках, скверах та зелених зонах району.

Фахівців житлово-експлуатаційних дільниць району прибирають від снігу прибудинкові зони та міждворові проїзди, очищають та обробляють протиожеледними матеріалами підходи до будинків, тротуари та інші території, що знаходяться на балансі підприємств.

Загалом, станом на 9:00 26 січня у Подільському районі працює 34 одиниці спеціальної техніки та 466 фахівці підприємств. Для безпечного пересування автотранспорту та пішоходів комунальні підприємства району використали 59,3 т посипочного матеріалу.

Подільська районна в місті Києві державна адміністрація звертається до балансоутримувачів усіх форм власності долучитися до прибирання снігу на підпорядкованих територіях.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024