Головна  →  Новини  →  25 грудня 2015

23 грудня відбулося засідання комісії з питань своєчасності і повноти сплати податкових надходжень (фото)

23 грудня відбулося засідання комісії з питань своєчасності і повноти сплати податкових надходжень (фото)

23 грудня у Подільській районній державній адміністрації відбулося чергове засідання комісії з питань своєчасності і повноти сплати податкових надходжень та робочої групи щодо спільного відпрацювання питань по збільшенню надходжень по платі за землю у 2015 році.

До участі в засіданні комісії були запрошені керівники 7 підприємств-боржників по платі за землю.

За даними Державної податкової інспекції у Подільському районі станом на 1 грудня поточного року податковий борг по платі за землю по до міського бюджету становить понад 34,0 млн. грн. і щомісячно борг лише зростає. В загальній сумі боргу по землі питома вага заборгованості по платі за землю належить ПАТ «Київський річковий порт" та УСБ "Спартак" і сягнула 60%.

Так, ПАТ "Київський річковий порт" сума боргу 17150,7 тис.грн., УСБ "Спартак" – 3645,1тис.грн.; ТОВ " Група НМК" - 2 323,70тис.грн., ТОВ "Київський холодокомбінат" – 1180,1тис.грн.; ТОВ "УКРЖИТЛОКОМПЛЕКС" - 282,6тис.грн.; ДП "КИЇВОБЛТУРИСТ" - 263,40 тис.грн.; ДП "АНТОНОВ-ФІНАНС" - 109,2 тис.грн.

Головуючи на засіданні, т.в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський зауважив, що, незважаючи на неодноразові запевнення щодо погашення боргу, які протягом року надавались керівництвом даних підприємств, жодних дієвих заходів по його погашенню не було вжито, тому прийнято рішення терміново скласти графіки погашення боргу та надати їх до Подільської райдержадміністрації.

«По відношенню до найбільших неплатників будемо ініціювати перед профільним заступником голови КМДА здійснити перевірку цільового використання земель, що належать та перебувають у оренді у підприємств-боржників», - сказав голова райдержадміністрації.

За результатами засідання прийнято рішення активізувати претензійну роботу до підприємств-боржників, а щодо злісних порушників законодавства підготувати  документи для передачі в правоохоронні органи та до суду.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024