Головна  →  Новини  →  24 грудня 2015

23 грудня відбулось останнє в цьому році засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

23 грудня відбулось останнє в цьому році засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

23 грудня відбулось останнє в цьому році засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

Голова району Валентин Мондриївський, який долучився до участі в засіданні, подякував членам Громадської ради за плідну співпрацю, привітав з прийдешніми новорічно-різдвяними святами та побажав плідної співпраці на користь територіальної громади Подільського району і у новому році.

Голова Громадської ради Володимир Іванов доповів присутнім про круглий стіл за участю голів Громадських рад при районних в місті Києві державних адміністраціях, який відбувся 1 грудня, та про рішення щодо створення Координаційного комітету Громадських рад при райдержадміністраціях. Пропозиція щодо включення до складу комітету голови Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації  була одноголосно підтримана.

Головним питання порядку денного було підведення підсумків роботи Громадської ради за ІІ півріччя 2015 року.

Також на засіданні було обрано нового голову Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації Тараса Білінського.

За результатами засідання підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 20 січня 2016 року о 15.00.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024