Головна  →  Новини  →  24 грудня 2015

З початку року підприємства Подільського району ліквідували заборгованість із виплати заробітної плати на загальну суму 19454,7 тис. грн.(фото)

З початку року підприємства Подільського району ліквідували заборгованість із виплати заробітної плати на загальну суму 19454,7 тис. грн.(фото)

23 грудня у Подільській райдержадміністрації відбулося засідання Тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат підприємствами, установами та організаціями Подільського району.

За інформацією, яку підготувало управління праці та соціального захисту населення, з початку 2015 року проведено 16 засідань Тимчасової комісії, на якій заслухано 198 підприємств-боржників із виплати заробітної плати і пенсійних внесків, а саме:

- 67 керівників щодо заборгованості із заробітної плати;

- 95 керівників щодо заборгованості зі сплати платежів до Пенсійного фонду України;

- 36 керівників щодо заборгованості по сплаті єдиного соціального внеску.

За попередніми статистичними даними станом на 01.12.2015 заборгованість із заробітної плати була наявна на 12 економічно активних підприємствах району на загальну суму 3218,7 тис. грн., тому їхніх керівників і було запрошено на засідання. 

Перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик зазначив, що, в основному, керівники підприємств з розумінням ставляться до питань виплати заборгованості із заробітної плати і свідченням цьому є те, що завдяки вжитим заходам у січні-листопаді 2015 року вдалось ліквідувати заборгованість із виплати заробітної плати на загальну суму 19454,7 тис. грн. Однак, станом на 23.12.2015 заборгованість із заробітної плати наявна на 10 економічно активних підприємствах району на загальну суму 1718,0 тис. грн: на 2 підприємствах заборгованість погашено повністю (ТОВ "Руф Сервіс" - 38,6 тис. грн., ТОВ “НАФТОХІМПРОЕКТ”- 740,3 тис. грн.) та 3 підприємствах частково (Київське комунальне АТП № 2737 — на 35,0 тис. грн., ПАТ “Комерційний банк “Стандарт” - на 414,3 тис. грн., ТОВ «ПІЛЛАР» - 272,5 тис. грн.).

За результатами проведення засідання, керівникам підприємств надано рекомендації про усунення виявлених порушень. Також матеріали про виявлені порушення по 8 підприємствах передано до Територіальної державної інспекції з питань праці м. Києва та ще по 8 до Подільського РУ ГУ МВС України в м. Києві для вжиття відповідних заходів реагування.

Переглянути всі фото

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024