Головна  →  Новини  →  22 грудня 2015

Валентин Мондриївський привітав багатодітні родини, переміщені з зони проведення АТО, з новорічними святами (фото)

Валентин Мондриївський привітав багатодітні родини, переміщені з зони проведення АТО, з новорічними святами (фото)

У рамках підтримки вимушених переселенців районна організація Товариства Червоного Хреста спільно з Подільською районною в місті Києві державною адміністрацією та Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Подільського району  провели благодійний захід з нагоди Дня Святого Миколая та новорічно-різдвяних свят.

7 багатодітних родин, які змушені були покинути свою домівку на Донбасі, і зараз проживають на території Подільського району, отримали набори кухонного посуду, косметичні засоби догляду, солодощі та квитки на новорічні вистави. 

«Так склалася ситуація в нашій країні, що вам довелося залишити свої домівки, але при всіх складнощах ми не повинні забувати про те, наскільки непросто доводиться саме дітям, які покинули звичне для себе життя, друзів, школу чи садочок. Та, не зважаючи ні на що, новорічно-різдвяні свята мають бути у кожної дитини. І наше завдання докласти максимум зусиль, щоб ця малеча відчула свято, щоб маленькі серденька наповнилися вірою в те, що все буде добре. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, щедрої долі та мирного неба», - привітав присутніх т.в.о. голови райдержадміністрації Валентин Мондриївський.

Кожна з родин внутрішньо переміщених осіб також знаходиться під опікою Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Подільського району, який  постійно проводить роботу щодо надання таким сім’ям безкоштовної психологічної, соціальної та правової допомоги з різноманітних питань.

Дітки щиро зраділи подарункам та влаштували імпровізовану святкову програму з піснями та віршами.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024