Головна  →  Новини  →  19 грудня 2015

У День Святого Миколая у Подільському районі засяяла новорічна ялинка (фото)

У День Святого Миколая у Подільському районі засяяла новорічна ялинка (фото)

Т.в.о.голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський разом з Святим Миколаєм та діточками засвітили ялинку та привітали всіх присутніх з новорічними святами.

«Шановні подоляни! Нехай День Святого Миколая увійде до вашої оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові здобутки. Сьогодні кожен з нас очікує на маленьке диво, то ж нехай воно найближчим часом здійсниться! Щиро бажаю вам здоров’я, душевної гармонії та вдачі! Нехай щедрий Миколай принесе мир, щастя та злагоду вам та вашим родинам, нашій столиці та рідній країні!» - звернувся до присутніх голова райдержадміністрації.

Гостей свята вітали дітки-учасники гурту «Ладоньки», ансамбль «Дойче Квелли» та ансамбль «Калина».
Нагадаємо, з нагоди відзначення Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят у Подільському районі м. Києва затверджено програму святкових заходів, яка триватиме до 10 січня 2016 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024