Головна  →  Новини  →  7 грудня 2015

Валентин Мондриївський зустрівся з головами ОСНів Подільського району (фото)

Валентин Мондриївський зустрівся з головами  ОСНів Подільського району (фото)

Тимчасово виконуючий обв’язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський зустрівся з керівниками районних органів самоорганізації населення.

Зустріч відбулася з нагоди відзначення в Україні 7-го грудня Дня місцевого самоврядування,  а також щоб обговорити актуальні питання життєдіяльності мікрорайонів та їх жителів.

На зустріч з головою району завітали Таїсія Бадиленко – керівник ОСНу «Комітет мікрорайону «Нивки», Анатолій Захарченко – керівник ОСНу «Комітет мікрорайону «Рада житлового масиву «Виноградар», Іван Агій – керівник ОСНу «Комітет мікрорайону «Мостицький» та Максим Недождій – керівник ОСНу “Комітет мікрорайону “Куренівка“ . 

 «Саме ви є первинною і найважливішою ланкою в системі місцевого самоврядування, ви найближчі до людей та їх проблем. Адже майже 116 тис. жителів нашого району довірили вам представляти свої інтереси, тримати зв'язок між владою та громадськістю, брати активну участь в життєдіяльності району – це досить відповідальна та кропітка робота, що потребує щоденної уваги. Протягом року, що минає, ми плідно попрацювали, але ще багато питань, які потребують нашого спільного вирішення. І, я сподіваюся, що разом ми створимо комфортні умови для проживання подолян. Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра, наснаги та нових здобутків в інтересах жителів нашого району», - звернувся до голів ОСНів Валентин Мондриївський.

У ході зустрічі також обговорили питання реформування системи житлово-комунального господарства району, транспортного сполучення центральної частини Подолу з мікрорайоном «Нивки», якість виконання ремонтних робіт та поліпшення контролю на об’єктах, що ремонтуються, порядок встановлення приладів обліку тепла, надання субсидії на оплату житлово-комунальних послуг та інші. Перший заступник голови Микола Дубовик та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, котрі були присутні на зустрічі, роз’яснили деталі та дали відповіді на питання керівників ОСНів. Також домовилися про спільні консультації з громадськістю та спеціалістами відповідних напрямків з питань, що потребують роз’яснення.

Зі свого боку, керівники органів самоорганізації населення висловили побажання щодо більш активного їх залучення до контролю ремонтних робіт, інформування жителів стосовно проведення різноманітних заходів на території мікрорайону та змін в системі житлово-комунального господарства району. 

Відтак, на завершення зустрічі, Валентин Мондриївський висловив сподівання, що співпраця між органами самоорганізації населення та районною державною адміністрацією в наступному році буде ще більш тісною, що сприятиме активній участі громади у вирішенні всіх питань життєдіяльності району. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024