Головна  →  Новини  →  4 грудня 2015

Київське казенне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство святкує 100-річний ювілей (фото)

Київське казенне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство святкує 100-річний ювілей (фото)

3 грудня відбулося урочисте святкування 100-річного ювілею Київського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства (ККЕПОП) – одного з найстаріших в нашій державі. Ось вже століття  підприємство, яке розташоване у Подільському районі,  веде пошук найбільш ефективних і доцільних методик реабілітації та адаптації наших громадян, які мають фізичні вади. Щорічно на підприємстві обслуговується понад 15 тисяч осіб, в тому числі близько 350 інвалідів перебувають в стаціонарі первинного та складного протезування. Також Київське КЕПОП вважається одним із лідерів  галузі з  протезування воїнів, які зазнали поранень в зоні проведення антитерористичної операції.

З нагоди святкування ювілею підприємство відвідала велика кількість гостей, серед яких, зокрема, були  були заступник Міністра соціальної політики України, заступник директора Департаменту – начальник управління промисловості та інноваційної політики КМДА, в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації та численні підприємства - партнери. 

Виконуючий обов’язки голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик привітав керівництво і весь колектив працівників та ветеранів ККЕПОП  із 100-річним ювілеєм.

«Ми пишаємось, що у нашому районі, в самому серці Подолу успішно працює ваше підприємство, яке виконує важливу місію - задоволення потреб інвалідів технічними засобами реабілітації та ортопедичним взуттям. 100 років - це не просто дата, за нею – наполеглива праця кількох поколінь працівників, трудові звершення та професіоналізм найвищого рівня», - зазначив у своєму виступі Микола Дубовик.

Також він вручив грамоти кращим працівникам підприємства та побажав усім  міцного здоров’я, життєвого оптимізму, невичерпної енергії та нових трудових звершень.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024