Головна  →  Новини  →  3 грудня 2015

З нагоди Міжнародного дня інвалідів Микола Дубовик зустрівся з членами громадської організації "Єдність" (фото)

З нагоди Міжнародного дня інвалідів Микола Дубовик зустрівся з членами громадської організації "Єдність" (фото)

3 грудня світова громадськість відзначає Міжнародний день інвалідів, який став традиційним і для України. З цієї нагоди в дитячій музичній школі № 35, що в Подільському районі столиці, відбулася зустріч в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації  Миколи Дубовика з членами громадської організації «Подільське районне товариство інвалідів «Єдність».

Перед початком заходу всі присутні вшанували хвилиною мовчання членів організації, які пішли з життя цього року.

" Міжнародний день інвалідів - це не свято, а поклик до серйозної, змістовної роботи з соціального захисту інвалідів. У Подільському районі є більше 15 тисяч людей з інвалідністю, які потребують належного ставлення до себе – вони хочуть жити повноцінним життям, вільно пересуватися, не відчувати дискримінації у працевлаштуванні, мати змогу брати участь у соціальному, політичному, економічному та культурному житті. Ми вдячні вам за те, що ви працюєте, аби кожна хвора людина відчувала себе повноцінною в суспільстві і була охоплена турботою та увагою", - сказав у своєму виступі в.о. голови райдержадміністрації та подякував членам організації за їх активну громадянську позицію, постійну участь в суспільному житті району.

Також зі словами вдячності до учасників зібрання звернулася голова організації інвалідів «Єдність» Катерина Юр’єва, всі бажаючі члени організації та представники духовенства.

На завершення для учасників заходу було дано змістовний концерт, який підготували викладачі та учні дитячої музичної школи №35.

Громадської організації «Подільське районне товариство інвалідів «Єдність» є самостійною, добровільною, неприбутковою організацією інвалідів, яка створена з метою об’єднання та захисту прав інвалідів Подільського району м. Києва. Головне завдання - благодійна допомога та соціальний захист інвалідів: здійснення конституційного права інвалідів на працю, моральну та фізичну реабілітацію інвалідів в соціальному середовищі, захист соціальних, економічних, творчих, культурних, спортивних та інших спільних інтересів інвалідів, що є членами товариства. Слід зазначити, що зі своїми завданнями організація справляється на відмінно і стала справжнім осередком єднання  людей з обмеженими фізичними можливостями.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024