Головна  →  Новини  →  1 грудня 2015

Сьогодні у Києві очікується сильний вітер, мокрий сніг та ожеледиця

Сьогодні у Києві очікується сильний вітер, мокрий сніг та ожеледиця

Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов: вдень пориви вітру сягнуть 15-20 м/с.

Крім того, за прогнозом Українського Гідрометеорологічного центру, сьогодні у столиці буде хмарно, очікуються мокрий сніг та дощ, на дорогах ймовірна ожеледиця. Вдень місцями можливе налипання мокрого снігу. Температура триматиметься на рівні 1-3° тепла.

У зв’язку з цим фахівці закликають водіїв бути обережнішими на автошляхах столиці, а мешканців Києва, в разі посилення вітру, не виходити на вулицю без потреби. Нагадаємо, що при сильному вітрі всі вікна будинків необхідно щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні, а на вулиці слід триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев, будівель.

Також зазначимо, що вся комунальна снігоочисна техніка готова оперативно вийти на дороги в разі значного випадіння снігу.

Офіційний інтернет-портал Київської міської державної адміністрації http://kievcity.gov.ua/news/31459.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024