Головна  →  Оголошення  →  10 жовтня 2013

Увага! Управління охорони здоров»я Подільської районної в місті Києві державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

З 10 жовтня 2013 року оголошено конкурс на заміщення вакантної посади: головного спеціаліста з якості надання медичної допомоги дорослому населенню відділу з організації надання медичної допомоги населенню управління охорони здоров’я на період перебування основного працівника у соціальній відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

Кваліфікаційні вимоги:

Вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Без вимоги до стажу роботи. Вільне володіння державною мовою. Досконале володіння персональним комп’ютером.

 Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають:

Заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та її проходження.

Заповнену особову картку (форма п.2 -ДС) з відповідними додатками.

Копії документів про освіту, засвідчені в установленому законодавством порядку.

Копію першої та другої сторінок паспорта громадянина України, засвідчену кадровою службою

Дві фотокартки розміром 4х6 см.

Декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою 3206-17, передбаченою законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»

Медичну довідку про стан здоров’я за формою, затвердженою МОЗ.

Письмову згоду на проведення спеціальної перевірки.

Додаткова інформація щодо інших необхідних документів, згідно постанов КМ, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за телефоном 417-02-82; 417-75-29.

Звертатись за адресою: вул. Волоська, 47, кім.301; 303; 306.

Години прийому:  четвер з 14 – 17 години; п’ятниця з 10 -12 години.

Термін прийняття документів протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024