Головна  →  Новини  →  24 листопада 2015

До 82-х роковин Голодомору в Київському муніципальному академічному театрі відбудеться концерт-реквієм

До 82-х роковин Голодомору в Київському муніципальному академічному театрі відбудеться концерт-реквієм

До 82-х роковин Голодомору в суботу, 28 листопада, о 19:00 на сцені Київського муніципального академічного театру солісти, хор та симфонічний оркестр виконають твір композитора Вольфганга Амадея Моцарта «Реквієм». Концерт відбудеться під керівництвом лауреата Міжнародного конкурсу Сергія Голубничого. Про це інформують у Департаменті культури КМДА.

«Реквієм» Вольфганга Амадея Моцарта є останнім твором композитора. У Київському муніципальному академічному театрі опери і балету «Реквієм» Вольфганга Моцарта вперше було представлено у 1996 році. Солісти, хор та симфонічний оркестр театру неодноразово представляли його на Міжнародних музичних фестивалях за межами України.

Цього дня заплановано й акцію «Запали свічку з актором театру», на знак вшанування пам’яті загиблих під час геноциду українського народу. Захід передбачає запалення «свічки пам’яті» при вході до театру. До акції може долучитися кожен охочий.

Адреса проведення концерту: вул. Межигірська, 2, Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва.

Додаткова інформація за тел.: +38 (096) 20-28-157, (044) 425-34-30, та e-mail: [email protected] або на сайті театру.

Офіційний інтернет-портал Київської міської державної адміністрації http://kievcity.gov.ua/news/31262.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024