Головна  →  Новини  →  17 листопада 2015

У столиці за міською програмою цього року встановлено на 138 теплолічильників більше

У столиці за міською програмою цього року встановлено на 138 теплолічильників більше

У столиці станом на сьогодні встановлено 4038 будинкових приладів обліку теплової енергії. За міською програмою вдалося перевиконати програму, змонтовано вже 1138 теплолічильників замість тисячі запланованих на 2015 рік. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

«За міською програмою, яку виконує КП «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях міста Києва», вдалося досягти економії під час закупівлі обладнання теплолічильників. У результаті це дало нам змогу встановити на 113 теплолічильників більше. За інвестиційною програмою ПАТ «Київенерго» вже встановлено понад 3,9 тисяч одиниць і робота триває», – повідомив Петро Пантелеєв.

Він також звернув увагу, що паралельно з монтажем лічильників здійснюється робота зі встановлення лічильників на комерційний облік теплопостачальної організації.

«Для того, аби розпочати нарахування за показниками теплолічильника, необхідно сам теплолічильник випробувати на коректність у роботі. За нормативами ці випробування повинні здійснюватися не менш як протягом 48 годин. Наразі вже встановлено на комерційний облік 2311 теплових лічильників. А для того, щоб мешканці вже зараз розпочали розраховуватися за фактично спожите тепло, а не за нормативами, місто розробило спеціальний алгоритм нарахувань за опалення», – заявив заступник голови КМДА.

Джерело: http://kievcity.gov.ua/news/31092.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024