Головна  →  Новини  →  16 листопада 2015

Віталій Кличко подякував киянам, які прийшли на вибори, а також тим, хто підтримав його

Віталій Кличко подякував киянам, які прийшли на вибори, а також тим, хто підтримав його

Мер Києва Віталій Кличко, якого Київська територіальна виборча комісія оголосила переможцем виборів Київського міського голови, подякував киянам, які голосували в другому турі виборів, а також тим, хто підтримав його. Мер зазначив, що робитиме все, аби виправдати довіру мешканців столиці і зробити Київ комфортним, сучасним, європейським містом. Про це Віталій Кличко заявив у своєму відеозверненні.

«Я вдячний кожному киянину, який прийшов на дільницю і виконав свій громадянський обов’язок. І я хочу подякувати киянам, які проголосували за мене. Всім тим, хто довіряє мені. Вдруге стати мером – це для мене і вдвічі більша відповідальність. І я зроблю все, щоб виправдати довіру киян», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що головне завдання столичної влади – навести лад у місті. «Ми це робимо і ми з усім впораємося. Так, багато труднощів і проблем, але ми почали змінювати ситуацію. Я не всім задоволений. І ми навіть не на середині шляху. Я розумію, що у киян великі очікування і бажання змінити ситуацію дуже швидко. Але ми заклали основу – фундамент, на якому зводимо комфортний, сучасний, європейський Київ. І я дякую всім небайдужим: і за допомогу, і за конструктивну критику, і за ініціативи та готовність втілювати їх. Адже ми разом змінюємо наше місто!» – сказав Віталій Кличко.

 https://www.youtube.com

Офіційний інтернет-портал Київської міської державної адміністрації http://kievcity.gov.ua/news/31059.html

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024