Головна  →  Новини  →  13 листопада 2015

Незабаром оновлений дитячий садочок №268, що в Подільському районі, відкриє свої двері для малюків (фото)

Незабаром оновлений дитячий садочок №268, що в Подільському районі, відкриє свої двері для малюків (фото)

13 листопада голова Подільського району Валентин Мондриївський провів чергову виїзну нараду щодо виконання робіт з реконструкції дитячого садочку №268, що на вулиці Копилівській,6.

В ході інспекції будівництва генеральний директор підрядної організації ТОВ “Еліт Груп” Олександр Депутат інформував голову району про виконані роботи.

Він розказав, що  від останньої наради, котра була 4 листопада, вдалося зробити великий об’єм робіт. «Майже завершені роботи по обкладенню керамічної плиткою приміщень, укладання лінолеуму, монтажу сантехнічного обладнання, встановленню дверей та роботи з благоустрою території. На завершальному етапі знаходяться роботи щодо оздоблення кабінетів, спалень, спортивного та музичних залів (фарбування стель, стін). Також працюємо над питаннями підключення приміщення до опалення», - зауважив він.

«Плануємо, що до Дня Святого Миколая для маленьких подолян цього мікрорайону буде справжній подарунок – сучасний, оновлений, затишний садочок. Доручення мера Києва  - зробити роботи якісно і відповідно до всіх вимог та технологій, тому ми працюємо задля створення комфортних, безпечних умов для дітей, а не до дат якихось політичних подій», - сказав Валентин Мондриївський, звертаючись до учасників наради.

Садочок вирізнятиметься найсучаснішими енергозберігаючими технологіями, вентиляційною системою та «вентилюючим» фасадом.

 Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024