Головна  →  Новини  →  13 листопада 2015

У Подільському районі відбувся традиційний фестиваль «Повір у себе» (фото)

У Подільському районі відбувся традиційний фестиваль «Повір у себе» (фото)

12 листопада у приміщенні школи-інтернату №5 для сліпих дітей імені Якова Батюка, що у Подільському районі столиці, відбувся традиційний фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе».

Цьогорічний конкурс пройшов під гаслом «З Україною в серці». Учасники фестивалю, а це діти віком до 18 років та молодь від 18 до 35 років, змагалися у різних номінаціях: вокально-хоровий жанр, хореографічний жанр, естрадно-інструментальний жанр, виконавче мистецтво, авторська поезія та проза, образотворче мистецтво, декоративно-ужиткове мистецтво, аудіовізуальне мистецтво, нерукотворна номінація, ІT-номінація, приз глядацьких симпатій.

Привітати учасників заходу завітали заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов, директор Київського міського центру для сім’ї, дітей та молоді Колобова Ярослава Валеріївна, директор Подільського районного в місті Києві Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Тетяна Бєлова, директор Центру для сім’ї, дітей та молоді Подільського району м. Києва Лариса Кліопа та новообрані депутати Київської міської ради.

«Вже 24-й раз проводиться в нашому районі фестиваль «Повір у себе», який є доказом того, що кожна людина талановита. Адже всі, хто взяв участь у фестивалі – переможці. Не зважаючи на свої проблеми, ви не замкнулися в собі, повірили у власні сили, змогли адаптуватися у суспільстві. Ви для всіх взірець цілеспрямованості, твердості духу та наполегливості у досягненні мети. Бажаю усім мирного неба, подальших творчих успіхів, відчуття турботи і захищеності та впевненості у завтрашньому дні», - сказав у своєму виступі Віктор Смирнов.

Приємні хвилини насолоди музикою, співом, танцями та віршами подарували глядачам конкурсанти під час концерту.

По його завершенню всі учасники фестивалю отримали дипломи, солодкі подарунки та термоси. Також, завдяки спонсорам фестивалю, для них будуть організовані екскурсії до Верховної Ради України, музеїв міста Києва, відвідування Національного цирку України та ресторану «МакДональдс».

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024