Головна  →  Новини  →  6 листопада 2015

У Подільському районі відбувся мітинг-реквієм з нагоди 72-ї річниці визволення Києва (фото)

У Подільському районі відбувся мітинг-реквієм з нагоди 72-ї річниці визволення Києва (фото)

6 листопада на Куренівському цвинтарі, що в Подільському районі столиці, відбувся мітинг-реквієм з нагоди 72-ї річниці визволення Києва.

До вшанування пам’яті загиблих долучилися перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, представники ветеранських, громадських організацій, учні, трудові колективи з підприємств району та подоляни.

Звертаючись до присутніх на мітингу, перший заступник голови зазначив, що визволення Києва і подвиг бійців, які полягли за українську столицю, назавжди залишиться вкарбованим в історію нашого міста та держави.

«Сьогодні ми вшановуємо тих, хто в лихоліття війни мужньо боронив нашу землю, тих, хто не повернувся з кривавих полів, та тих, хто відродив країну з руїн. На жаль, наразі Україна перебуває у стані неоголошеної війни. І знову кращі сини і доньки нашої країни стали на захист своїх домівок, своєї свободи і незалежності. Але ми, українці, маємо надію на велику перемогу. Кожен з нас, кожен день робить крок до перемоги – думкою, словом, дією. Бажаю всім ветеранам війни та учасникам бойових дій міцного здоров’я і життєвої сили, а подолянам подальших успіхів у повсякденній діяльності на благо нашого району, міста та держави» - сказав Микола Дубовик.

Також до присутніх зі словами пам’яті звернувся голова первинного осередку «Куренівка» Самусік Микола Іванович.

З нагоди 72-ї річниці визволення Києва заступники голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації та громадськість також поклали квіти до пам’ятника Героям Дніпровської флотилії, що в Парку моряків на Рибальському півострові, та до пам’ятника воїнам  корпусу Людвіка Своболи, що на Інтернаціональній площі.

Покладання квітів до пам’ятного знаку у сквері біля кінотеатру «Жовтень»:

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024