Головна  →  Новини  →  6 листопада 2015

Валентин Мондриївський: «Роботи по виконанню реконструкції дитячого садочку №268 знаходяться на завершальному етапі» (фото)

Валентин Мондриївський: «Роботи по виконанню реконструкції дитячого садочку №268 знаходяться на завершальному етапі» (фото)

4 листопада голова Подільського району Валентин Мондриївський провів виїзну нараду щодо виконання робіт з реконструкції дитячого садочку №268, що на вулиці Копилівській,6.

В ході інспекції будівництва генеральний директор підрядної організації ТОВ “Еліт Груп” Олександр Депутат інформував голову району про виконані роботи.

«Наразі повністю зроблений монтаж покрівлі, встановлені вікна та альтанки, прокладені зовнішні і внутрішні мережі водопостачання, водовідведення, каналізування, тепломережі. Виконані роботи по обкладенню керамічної плиткою технічних приміщень, коридорів, туалетів. Завершені роботи з утеплення та облаштування фасаду», - сказав Олександр Депутат у розмові з головою району.

Також він додав, що продовжуються роботи з  благоустрою території. Замовлені дитячі меблі, устаткування. Встановлюються двері. Виконуються роботи з оздоблення кабінетів, спалень, спортивного та музичних залів (фарбування стель, стін).

«Неодноразово в спілкуванні з батьками майбутніх дошкільнят, я говорив, що питання знаходиться на особистому контролі мера Києва, тому нічого, окрім дитячого садочку, на цьому місці бути не могло. Сьогодні роботи по виконанню реконструкції закладу знаходяться на завершальному етапі. Плануємо, що всі будівельно-монтажні роботи будуть завершені в цьому місяці і  маленькі подоляни найближчим часом матимуть можливість відвідувати оновлений садочок», - зауважив голова району під час наради.

Як повідомлялося раніше, загалом під час проведення реконструкції планується збільшити загальну площу закладу з 900 м² до 1458,9 м², змінити зовнішні та внутрішні комунікації, збільшити кількість дитячих місць  з 68 до 110, покращити технічний стан будівлі, провести благоустрій території та всі оздоблювальні роботи.

Також садочок вирізнятиметься найсучаснішими енергозберігаючими технологіями, вентиляційною системою та «вентилюючим» фасадом.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024