Головна  →  Новини  →  4 листопада 2015

Валентин Мондриївський: «Людям важливо отримати зворотній зв'язок та якісне вирішення проблеми, а не формальну відписку про виконання чи невиконання звернення» (фото)

Валентин Мондриївський: «Людям важливо отримати зворотній зв'язок та якісне вирішення проблеми, а не формальну відписку про виконання чи невиконання звернення» (фото)

3 листопада голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський провів нараду з директорами комунальних підприємств, житлово-експлуатаційних дільниць, керівниками структурних підрозділів та відповідальними за виконання звернень громадян працівниками.

«З початку року з питань житлового господарства до Подільської райдержадміністрації надійшло 19755 звернень, з питань благоустрою району – 4039. Рівень виконання становить – 97,93% та 94,45% відповідно», - поінформувала присутніх начальник відділу роботи із зверненнями громадян Оксана Аршинова. Також вона зауважила, що найбільше подолян хвилюють питання незадовільної температури гарячого водопостачання, відсутність опалення по стояку, робота ліфтового господарства, освітлення території та інші.

Валентин Мондриївський, реагуючи на зазначену інформацію, зауважив, що рівень виконання звернень громадян є лакмусовим папірцем роботи кожного конкретного керівника, але не менш важливим є і питання комунікації між всіма виконавцями та заявником.

«Якісно виконане звернення, але не підтверджене у мешканця - це 50% справи. Важливо долучити заявника до процесу виконання, налагодити з ним плідну взаємодію та спільно вирішити проблемне питання. Людям важливо отримати зворотній зв'язок та якісне вирішення проблеми, а не формальну відписку про виконання чи невиконання звернення», - сказав голова району, звертаючись до учасників наради.

У ході наради кожен керівник структурного підрозділу доповів щодо проблемних питань, котрі виникають при виконанні звернення та про можливі шляхи їх вирішення.

За результатами наради голова району Валентин Мондриївський дав доручення детально проаналізувати кожне звернення та в найкоротший термін забезпечити їх виконання. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024