Головна  →  Новини  →  4 листопада 2015

Валентин Мондриївський провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

Валентин Мондриївський провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

3 листопада в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

Цього разу Валентин Мондриївський звернув увагу присутніх на питання аварійних відключень будинків від опалення, санітарний стан території, аварійні розриття та встановлення лічильників обліку тепла.

Як доповів перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, станом на ранок 3 листопада внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі ПАТ «Київенерго» тимчасово без централізованого опалення знаходяться 6 будинків, без гарячого водопостачання – 1. Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади, які ліквідовують пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб. «Наразі роботи по усуненню аварійних ділянок тривають та будуть завершені до кінця дня», - зауважив перший заступник голови.

Керівник апарату Олександр Окатий звернув увагу на питання своєчасності закриття звернень громадян, в частині житлово-комунального господарства, що надходять до райдержадміністрації. З початку року з цих питань звернулося майже 20 тис. громадян. І хоча питання знаходяться на постійному контролі, голова району дав доручення переглянути звернення та максимально виконати всі роботи, про які просять мешканці, особливо в частині, що стосується наявності тепла, світла та гарячої води в оселях подолян.

«В зимовий період на перше місце виходять питання житлово-комунального господарства - наявності опалення, гарячої води, світла в оселях мешканців району. І вони повинні виконуватися першочергово. Кожен керівник структурного підрозділу чи комунального підприємства працює на загальний результат – комфорт подолян! Тому, тільки комплексний підхід відповідальних за свій напрямок виконавців дасть реальний результат та виконання звернення в цілому», -  звернувся до присутніх Валентин Мондриївський.

Також обговорили питання проведення заходів з нагоди 72-ї річниці визволення Києва від  фашистських загарбників, приведення до належного санітарного стану місць проведення заходів. Голова району дав доручення активізувати вивіз опалого листя, відновлення асфальтового покриття в місцях аварійних розриттів.

За результатами наради підготовлено протокол доручень до виконання.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024