Головна  →  Новини  →  2 листопада 2015

Відбулось засідання Президії Ради керівників промислових підприємств Подільського району (фото)

Відбулось засідання Президії Ради керівників промислових підприємств Подільського району (фото)

29 жовтня відбулось засідання Президії Ради керівників промислових підприємств Подільського району.

Перед початком засідання генеральний директор компанії «Фармак» Філя Іванівна Жебровська ознайомила всіх членів Президії та запрошених з новим лабораторно-технологічним комплексом, що відповідає міжнародним стандартам та сучасним новітнім технологіям.

Після екскурсії новим комплексом  заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації Аталолій Баган  підвів підсумки 9 місяців роботи промислового комплексу міста Києва, обговорили також питання впровадження невідкладних заходів стабілізації економіки на міському й державному рівні та підведення підсумків регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції – «100 кращих товарів України», де серед переможців є і підприємства Подільського району.

Перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик поінформував присутніх про результати економічного та соціального розвитку району за 9 місяців 2015 року та зазначив, що незважаючи на події, які відбуваються в країні, промисловість району демонструє досить добрі показники.

«За дев’ять місяців поточного року підприємства району реалізували продукції на суму 11 333,5 млн.грн., що на 3 716,1 млн.грн. більше, ніж за відповідний період 2014 року. За цим показником  Подільський  район стабільно тримає лідируючу позицію серед районів міста разом із обсягом  реалізованої промислової продукції в розрахунку на одну особу населення», - сказав перший заступник голови району.

Крім того, він подякував керівникам промислових підприємств та їх трудовим колективам за допомогу військовослужбовцям, які сьогодні відстоюють незалежність України на Сході та переселенцям з тимчасово окупованих територій. Промисловими підприємствами Подільського району було надано матеріальну та благодійну допомогу бійцям, які беруть участь в антитерористичній операції на загальну суму 3 934,0 тис.грн., а також надана підтримка у влаштуванні переселенцям із зони проведення АТО і окупованої території та матеріальна допомога на суму 416 тис.грн.

З метою сприяння плідної співпраці та налагодження ефективного процесу взаємодії із користувачами на засідання Президії була запрошена менеджер по роботі з клієнтами команди волонтерів ProZorro – Ольга Клюгвант-Коканова, яка презентувала пілотний проект «Система електронних закупівель» електронного майданчику E-tender.

Також на засіданні компанія «Фармак» презентувала соціальний проект «Прийомні онуки», який вона реалізує спільно з Подільським районним відділенням Червоного Хреста України. Впродовж двох місяців представники Червоного Хреста разом з співробітниками ПАТ «Фармак» відвідували бабусь і дідусів, вік яких більше 90 років і, які проживають у Подільському районі. В процесі відвідувань надавалась матеріальна допомога, продукти харчування, ліки тощо, а також виникла ідея випуску книги «Щоб жити», де розповіді бабусь і дідусів стануть її основою.

За результатами засідання напрацьовано протокол доручень щодо врегулювання актуальних питань діяльності підприємств району та активізації виробництва в промисловому комплексі міста в цілому.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024