Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2015

У Подільському районі відбулися заходи з нагоди Дня працівників соціальної сфери (фото)

У Подільському районі відбулися заходи з нагоди Дня працівників соціальної сфери (фото)

30 жовтня у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери.

 «Ви щодня забезпечуєте реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення. Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість мешканців району, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинуті і не забуті та відчувають себе захищеними у цей непростий для України час. Ви щодня проявляєте милосердя не тільки у відповідності зі своїми службовими обов’язками, а й за покликом душі і серця. Щиро бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, радості, невичерпної життєвої енергії і нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею», - вітаючи присутніх в залі, сказав голова райдержадміністрації Валентин Мондриївський.

Загалом, у сфері соціального захисту в районі працюють Управління праці та соціального захисту населення, Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Територіальний центр соціального обслуговування, Служба у справах дітей, Центр соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, які, в загальній кількості, обслуговують більше 80-ти тисяч населення, а це: пенсіонери, інваліди, ветерани війни та учасники бойових дій, одинокі громадяни похилого віку, багатодітні сім’ї та матері-одиначки, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, сім’ї, які опинилися в скрутних життєвих обставинах, власне всі, кому тяжко впоратися з соціальними викликами. Начальник управління праці та соціального захисту населення Світлана Бернадська говорить, що поле діяльності соціальних працівників починається з дня народження людини до смерті. «Ми всі розуміємо, що допомога полягає не тільки в тому, щоб вчасно виплатити пенсію чи інші види соціальних допомог, головне – не залишити людину на одинці зі своїми, часто непереборними, проблемами», - каже Світлана Борисівна.

З нагоди Дня соціального працівника голова району Валентин Мондриївський вручив грамоти кращим представникам сфери, а зі святковою концертною програмою перед присутніми виступила фольклорна група оркестру Головного управління МВС України в місті Києві.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024