Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2015

Юні подоляни позмагалися за клубну першість з таеквондо

Юні подоляни позмагалися за клубну першість з таеквондо

21 жовтня в клубі "Чемпіон" Подільського районного в місті Києві Центру клубів за місцем проживання "Поділ" відбулись змагання з таеквондо.

Клубна першість проводилась з нагоди відзначення річниці визволення міста Києва від фашистських загарбників під час Другої світової війни.

Змагання зібрали дітей віком від 7-ми до 15-ти років у трьох вікових категоріях. Перші місця в своїх категоріях вибороли: Вдовиченко Максим, Улько Максим, Котвіцькій Тимур, Яресько Денис, Іщук Євген, Пясковська Влада, Вікторов Андрій.

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами, медалями. Всі учасники змагань за активну участь і популяризацію таеквондо  нагороджені дипломами та футболками. За змаганнями з великим інтересом спостерігали батьки та друзі юних спортсменів.

Ініціаторами та організаторами змагань виступили ПРЦК "Поділ", педагог-організатор клубу за місцем проживання "Чемпіон" Шубенкін Юрій Миколайович та керівник спортивної секції Слєпцов Олександр Федорович.

Вітаємо переможців!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024