Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2015

Підприємці Подолу долучились до осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану району (фото)

Підприємці Подолу долучились до осіннього місячника з благоустрою, озеленення  та поліпшення санітарного стану району (фото)

Так, підприємці за власної ініціативи та за сприяння Подільської районної в місті Києві державної адміністрації облаштували сквер між будинками на вул. Верхній Вал, 28-30.

На місці демонтованих тимчасових споруд, незаконних рекламних конструкцій створено чудову зону відпочинку. За власний кошт підприємці привели територію до належного санітарного стану, влаштували доріжки з ФЕМ, висадити зелені насадження, встановили нову зупинку громадського транспорту та опори освітлення. Заплановано також монтаж лав для відпочинку та урн для сміття. Наразі роботи знаходяться на завершальному етапі.

«Мені приємно, що підприємці не залишаються байдужими і беруть активну участь у благоустрої  Подільського району. Така ініціатива – приклад активної громадської позиції, соціально відповідального бізнесу та дбайливого ставлення до рідного району. Щиро дякую колективу підприємства за реалізовану ідею»,  - зауважив Валентин Мондриївський, відвідавши новостворений сквер.

Нагадаємо, що це вже не перша ініціатива підприємців району долучитися до благоустрою. Влітку працівники ТОВ «Поділ бізнес-парк» оновили вказівник Подільського району на в’їзді з боку станції метро Дорогожичі, а ТОВ «Інтер Атлетика», група компаній, що спеціалізується на виготовлені садово-паркового обладнання, дитячих, спортивних майданчиків та ін., відгукнулися на пропозицію Подільської райдержадміністрації та встановили лави, урни в сквері Петра Сагайдачного на Контрактовій площі.

Подільська райдержадміністрація запрошує інші підприємства, установи, організації долучитися до благородної справи на користь рідного міста та Подільського району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024