Головна  →  Новини  →  21 жовтня 2015

20 вересня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

20 вересня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

Серед головних питань порядку денного -  підключення будинків до теплопостачання, проведення осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану району.

Як поінформував перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик, до опалення підключені будинки всіх форм власності та бюджетні установи. «У Подільському районі до теплопостачання підключені всі дитячі садки, школи, лікувальні заклади та житлові будинки. На жаль, виникають аварійні пошкодження на мережах. Станом на 20 вересня у 8-ми будинках бригади працюють над усуненням аварійних ситуацій, плануємо, що сьогодні теплопостачання в них буде відновлено», - доповів Микола Григорович.

Також він додав, що сьогодні за участю заступника голови КМДА Петра Пантелеєва відбудеться об’їзд району та виїзне засідання комісії з проведення осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста.

Голова району Валентин Мондриївський звернув увагу присутніх на санітарний стан території району та відновлення асфальтового покриття після аварійних розриттів.

«Всі керівники комунальних підприємств та житлово-експлуатаційних дільниць персонально відповідають за санітарний стан території, що знаходяться на балансі підприємства. Якщо є проблеми, які ви не в змозі вирішити, я маю про них знати. Особливо зверніть увагу на відновлення асфальтового покриття в місцях проведення аварійних робіт на інженерних мережах ПАТ «Київенерго». Залишилося небагато часу, поки ще погодні умови дозволяють закрити ці ділянки», - звернувся до керівник району.

Також на нараді мова йшла про роботу ліфтового господарства, опрацювання звернень громадян, готовність виборчих дільниць району до проведення місцевих виборів та інші.

По всім розглянутим питанням були дані відповідні доручення та встановлені терміни їх виконання.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024