Головна  →  Новини  →  16 жовтня 2015

Валентин Мондриївський вручив грамоти співробітникам Києво-Могилянської академії з нагоди ювілею (фото)

Валентин Мондриївський вручив грамоти співробітникам Києво-Могилянської академії з нагоди ювілею (фото)

15 жовтня Національний університет "Києво-Могилянська академія" відзначив  400 років від часу свого заснування.

Голова Подільського району привітав присутніх з ювілейною датою та вручив співробітникам університету подяки Київського міського голови та грамоти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

«Ми пишаємося, що в самому серці Подолу, на Контрактовій площі, знаходиться не просто вищий навчальний заклад, а перший університет України. Ваша історія багата на події, але за ці роки в Академії склалися свої традиції, правила та підходи. І як результат, сьогодні ви відрізняється демократичністю управління, високим рівнем викладання та сучасними підходами до формування суспільно-відповідальної молоді. Зичу вам великого натхнення, невтомного пошуку, успіхів. І нехай наступні 400 років будуть лише роками розквіту та нових звершень», - привітав присутніх Валентин Мондриївський.

Після урочистої програми всіх бажаючих запросили на фаєр-шоу від "StroboS". Далі світкові заходи продовжилися урочистим вечером «Києво-Могилянська академія в історії України. Вчора. Сьогодні. Завтра» за участю Президента України.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024