Головна  →  Новини  →  16 жовтня 2015

Валентин Мондриївський провів засідання оперативного штабу (фото)

Валентин Мондриївський провів засідання оперативного штабу (фото)

15 жовтня в Подільській райдержадміністрації під керівництвом Валентина Мондриївського відбулося засідання оперативного штабу з питань підготовки та роботи господарства Подільського району в осінньо-зимовий період.

Участь в засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів, що у Подільському районі до теплопостачання підключені всі дитячі садки, школи, лікувальні заклади та 92,8% житлових будинків. Підключення розпочалося з 10 жовтня і проходить в оптимальних технологічних режимах – протягом 7 днів. Графік було розплановано рівномірно, щоб уникнути перевантаження теплової системи. Завдяки цьому, а також скоординованій роботі комунальних служб району  та ПАТ «Київенерго» під час підключення вдалося уникнути аварійних ситуацій. Через зношеність теплових мереж в деяких місцях є їх пошкодження, але в  найкоротший строк вони будуть ліквідовані і до кінця тижня всі подоляни будуть з теплом.

Також перший заступник голови зазначив, що внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі ПАТ «Київенерго», а також планових відключень та реконструкцій, станом на ранок 15 жовтня 2015 року у Подільському районі тимчасово без гарячого водопостачання (ГВП) залишається 43 споживачів. Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади ПАТ «Київенерго» та комунальники району. Пошкодження ліквідовуються  на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

Валентин Мондриївський, звертаючись до членів штабу, наголосив, що всі комунальні служби району повинні максимально консолідувати зусилля для успішного проходження зимового періоду. «Гаряче водопостачання та тепло в оселях – це наша спільна відповідальність з компаніями, котрі надають ці послуги. І зараз ми маємо діяти згуртовано та оперативно щоб ввійти та провести зимовий період якомога стабільніше», - сказав голова району.

Крім того, він поставив завдання комунальникам своєчасно завершити всі роботи по благоустрою території навколо кінотеатру «Жовтень», який відремонтовано після пожежі і буде знову відкритий для глядачів 18 жовтня.

Також на засіданні обговорили  питання відновлення асфальтового покриття після аварійних розриттів, роботу ліфтового господарства, санітарної очистки району та розгляду звернень громадян.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024