Головна  →  Новини  →  14 жовтня 2015

Валентин Мондриївський вручив нагороди захисникам України (фото)

Валентин Мондриївський вручив нагороди захисникам України (фото)

13 жовтня у актовій залі Подільської райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України, яке в цьому році наша країна вперше відзначає під гаслом "Сила нескорених".

 У заході взяли участь учасники АТО, воїни-інтернаціоналісти, волонтери, громадські активісти, депутати Київської міської ради та співробітники Подільської райдержадміністрації.

У своєму виступі Валентин Мондриївський зазначив: «14 жовтня Україна вперше на державному рівні відзначатиме День захисника України. В цей день ми вшановуємо всіх борців за незалежність України, ветеранів, які здобули перемогу у Другій Світовій війні, воїнів-інтернаціоналістів, які брали участь у збройних конфліктах в більш як 30 - ти країнах світу, а також учасників антитерористичної операції на сході України. Але захисники України – це не лише військовослужбовці. Сьогодні, на захист власної землі постав практично кожен. Тому, це свято всіх свідомих громадян України, всіх, хто вболіває за її долю та розвиток, допомагає бійцям на Сході, опікується родинами військовослужбовців та загиблих Героїв тут, на місцях - гідні називатися захисниками України», - сказав голова району у своєму виступі.

Також з вітальними словами перед учасниками зібрання виступили голова громадської організації «Спілка інвалідів Афганістану», учасник бойових дій Сергій Афіндуліді, директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов, депутати Київської міської ради.

Присутні на урочистостях згадали і тих воїнів, які воювали за свою землю і віддали за неї найдорожче - своє життя і вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

Валентин Мондриївський вручив воїнам-інтернаціоналістам пам’ятні медалі «25 років виведення військ з Афганістану», а військовослужбовцям, які брали участь у антитерористичній операції, почесні відзнаки «Учасник АТО». Також він нагородив грамотами волонтерів та громадських активістів Подільського району, які зробили значний внесок у допомогу Збройним Силам України.

Захід завершився чудовим концертом від дитячого вокально-хореографічного ансамблю «Зернятко» Подільського району.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024