Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2015

7 жовтня відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

7 жовтня відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

Одним із важливих питань порядку денного засідання став розгляд ситуації, що виникла навколо будівлі на вул. Нижній Вал, 27-29.

Голова Подільського району Валентин Мондриївський, котрий на запрошення громадськості взяв участь в засіданні, висловив свою позицію щодо цього питання.

«Всім відомо, що поверховість цієї будівлі перевищує допустимої норми. Я, як і громадськість, підтримую вимогу щодо демонтажу  надлишкових поверхів та приведення об’єкту у стан, що відповідає архітектурному ансамблю Старої частини Подолу. Комісія Київради з питань землекористування та архітектури погодила проект рішення, який зобов'язує забудовника ТОВ «Пателі Лізинг» демонтувати незаконні поверхи будинку і відповідний проект рішення буде винесено на сесію Київської міської ради», - сказав Валентин Мондриївський, додавши, що після прийняття рішення Київрадою забудовник повинен буде знести додаткові поверхи.

Про особливості та основні переваги децентралізації влади присутніх ознайомив доктор економічних наук, професор, лауреат Державної премії у галузі науки і техніки, представник України в Конгресі місцевих та регіональних влад Ради Європи, президент Всеукраїнського громадського об'єднання «Клуб мерів», мер міста Славутича 1990-2015 рр., керівник "Офісу Реформ" в Київській області Володимир Удовиченко, який відгукнувся на запрошення членів Громадської ради та детально пояснив всі аспекти цього процесу.

Також на засіданні розглянули інші актуальні питання, що стосуються життєдіяльності Подільського району, за результатами розгляду яких  підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання на наступному засіданні Громадської ради 21 жовтня 2015 року о 15.00.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024