Головна  →  Новини  →  8 жовтня 2015

Валентин Мондриївський перевірив хід виконання робіт з реконструкції дитячого садочку №268 (фото)

Валентин Мондриївський перевірив  хід виконання робіт з реконструкції дитячого садочку №268 (фото)

7 вересня голова Подільського району Валентин Мондриївський провів виїзну нараду щодо  виконання робіт з реконструкції дитячого садочку №268, що на вулиці Копилівській,6.

В ході інспекції будівництва генеральний директор підрядної організації ТОВ "Еліт Груп" Олександр Депутат поінформував голову району про виконані роботи. На разі повністю виконано монтаж покрівлі, завершується встановлення вікон та альтанок, прокладення зовнішніх і внутрішніх мереж. Продовжуються роботи з утеплення фасаду та благоустрою території.

Загалом під час проведення реконструкції планується збільшити загальну площу закладу з 900 м² до 1458,9 м², змінити зовнішні та внутрішні комунікації, збільшити кількість дитячих місць з 68 до 110, покращити технічний стан будівлі, провести благоустрій території та всі оздоблювальні роботи.

«Надання дітям можливості навчатися у кращих умовах, у дошкільних закладах європейського типу – визначено столичною владою як пріоритетний напрямок роботи у галузі освіти, тому для реалізації цього проекту, відповідно до Програми соціально-економічного розвитку міста Києва на 2015 рік, виділено необхідні кошти і його успішна реалізація знаходиться на особистому контролі мера Києва», - зауважив голова, спілкуючись з учасниками наради, та акцентував увагу на необхідності проведення всіх робіт на найвищому якісному рівні. 

Також садочок вирізнятиметься найсучаснішими енергозберігаючими технологіями та системою вентильованого фасаду.

Як відомо, у зв’язку із протіканням інженерних мереж, деформацією внутрішніх несучих конструкцій та плит перекриття будівля дитячого навчального закладу знаходилась у перед аварійному стані, адже її фізичний знос складав 52%, У 2011 році було прийнято рішення щодо проведення реконструкції дошкільного навчального закладу № 268. В цьому році за дорученням мера Києва роботи будуть завершені.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024