Головна  →  Новини  →  8 жовтня 2015

Валентин Мондриївський взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня захисника України (фото)

Валентин Мондриївський взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня захисника України (фото)

7 жовтня  в дитячій школі мистецтв ім. С.Турчака  відбулися урочисті заходи, присвячені Дню захисника України. Ветеранів Подільського району  привітали т.в.о. голови Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський, народний депутат України В’ячеслав Константіновський та голова організації ветеранів мікрорайону «Нивки» Заїка Владислав Васильович.

«Вперше 14 жовтня ми відзначаємо свято – День захисника України. В сьогоднішніх непростих реаліях цей день є дуже важливим для усіх нас. Ви відстояли для нас мир в роки Другої світової війни, а сьогодні ваші сини, онуки і правнуки  відстоюють в тяжких боях з агресором нашу волю та право на щасливе і мирне майбутнє. Прийміть щирі вітання з цим чудовим святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі», - зазначив у своєму виступі голова району.

Чудовим доповненням до привітань став святковий концерт, який підготували  учні дитячої школи мистецтв ім. С.Турчака.  

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024