Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2015

Валентин Мондриївський привітав сім’ї усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів зі святом (фото)

Валентин Мондриївський привітав сім’ї усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів зі святом (фото)

В останній день вересня, в день великого свята Віри, Надії та Любові, наша держава відзначає — День усиновлення.Це день радості тисяч  дівчаток і хлопчиків, які знайшли щастя в дбайливих сім’ях та люблячих батьків.

З нагоди цього світа 30 вересня в клубі за місцем проживання «Виноградар» Валентин Мондриївський привітав сім’ї усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів.

Голова Подільської райдержадміністрації подякував жителям району, які взяли на виховання в свою родину дітей та подарували їм сімейний затишок, батьківську любов і ласку. «Підтримка сімейних цінностей – одне з головних наших завдань, адже діти – це наше майбутнє. Я щиро вітаю усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Низько вклоняюсь перед вами. Ви люди, які відають всі свої фізичні та душевні сили для того, щоб діти мали краще майбутнє, відчули у своєму житті  батьківську турботу. Бажаю вам щастя, здоров’я та благополуччя», - зазначив у своєму виступі Валентин Мондриївський.

Після урочистої частини вихованці клубів за місцем проживання Подільського району подарували присутнім на заході чудовий концерт. А завершилися свято солодким столом, де дітлахи залюбки посмакували соками, тістечками та цукерками.

У Подільському районі міста Києва ведеться цілеспрямована робота з влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до сім’ї. Тільки за останні 8 місяців громадянами України усиновлено 8 дітей, а всього в районі проживає 58 усиновлених дітей. На сьогоднішній день в районній Службі у справах дітей на обліку перебуває 9 кандидатів  в усиновителі та 5 кандидатів в опікуни/піклувальники. В районі створено та функціонує 4 прийомні сім'ї, де виховується 6 дітей, 4 дитячих будинки сімейного типу – виховується 26 дітей, в сім'ях опікунів виховується 174 дитини.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024