Головна  →  Новини  →  30 вересня 2015

Освітян Подільського району привітали з професійним святом(фото)

Освітян Подільського району привітали з професійним святом(фото)

29 вересня в Київському театрі юного глядача на Липках освітян Подільського району вітали з Днем вчителя.

Валентин Мондриївський, звертаючись до працівників освітньої галузі району, сказав, що рівень підготовки дітей в подільських закладах освіти знаходиться на високому рівні. І що, дякуючи праці вчителів, школярі району займають призові місця не тільки на міських та всеукраїнських олімпіадах, а й стають переможцями міжнародних конкурсів з найрізноманітніших наук. Також побажав всім нових творчих звершень, невичерпної енергії та успіхів. «Для вчителя немає більшого щастя, ніж успіхи своїх учнів, яким він дає знання та прищеплює поняття честі і гідності, добра і справедливості, навчає приймати самостійні рішення у житті. Щастя вам, здоров’я та наснаги! Низький уклін вам, дорогі вчителі, за вашу нелегку працю!», - подякував освітянам голова Подільського району.

Кращим педагогам вручили грамоти Подільської райдержадміністрації та подяки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

Щирі усмішки та позитивні емоції подарував присутнім виступ першокласників, які у віршованій формі привітали вчителів з професійним святом.  Гучними оплесками вітали і виступ юних подолян - учасників хореографічного ансамблю «Юність», які виконали танок «Вальс».

 Завершилися урочистості переглядом вистави «Чарівні сабінянки» у виконанні акторів Київського театру юного глядача на Липках.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024