Головна  →  Новини  →  29 вересня 2015

Відбулося засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (фото)

Відбулося засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (фото)

24 вересня перший заступник голови Подільської РДА Микола Дубовик провів засідання Колегії. До порядку денного були включені питання готовності спеціалізованих служб цивільного захисту та аварійних бригад комунальних підприємств району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років, а також  виконання рішення Київської міської ради від 13.11.2014 №372/372 «Про затвердження Положення про здійснення органами самоорганізації населення контролю за якістю проведення ремонтів у житлових будинках, переданих до сфери управління районних в місті Києві державних адміністрацій».

Про стан готовності спеціалізованих служб цивільного захисту та аварійних бригад комунальних підприємств району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років доповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Геннадій Гришин. Він, зокрема, зазначив, що  в районі створено систему управління та взаємодії між районними та міськими комунальними службами через диспетчерський пункт з цілодобовим чергуванням, відпрацьовано план реагування на надзвичайні ситуації. Станом на 18 вересня до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років в районі підготовлено 46 одиниць снігоприбиральної техніки, 27 мотоблоків, 1964 лопат та льодорубів, 728 працівників, заготовлено 6,3 тис. тон піскосоляної суміші.

Микола Дубовик наголосив на важливості належної підготовки до осінньо-зимового періоду. «Потрібно відповідально підійти до питання готовності всіх об’єктів, відпрацювати всі моменти, щоб район у повній готовності увійшов в опалювальний сезон. Часу у нас залишилося дуже мало, але важливо плідно попрацювати у цьому напрямку», – зазначив перший заступник голови РДА.

Т.в.о. директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Арсен Крикун доповів членам Колегії, що усіма головами комітетів ОСН мікрорайонів налагоджено системну роботу щодо контролю за ремонтами в будинках та на території, в межах якої діє ОСН. По житлових будинках в межах дії ОСН мікрорайону «Нивки» заплановано робіт капітального ремонту на суму 764,3 тис. грн., а в межах дії ОСН мікрорайону «Виноградар» на суму 1784,8 тис. грн..  Станом на 18 вересня по мікрорайону «Нивки» освоєно коштів 711,3 тис. грн.,  а по мікрорайону «Виноградар» 1346,6 тис.грн. Також, відповідно до розпоряджень виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) в термін до 15.10.2015 року передбачено роботи по капітальному ремонту електрощитових в житловому  будинку на проспекті Г.Гонгадзе, 32 Г на суму 60,0 тис.грн.(ОСН мікрорайону «Виноградар») та  в житлових будинках за адресами: вул. Стеценка,4; вул. М. Гречка, 8 Г; на суму 220 тис. грн. (ОСН мікрорайону «Нивки»). Перший заступник голови райдержадміністрації дав доручення поінформувати голів ОСНів про внесені зміни та додані адресні переліки будинків, в яких будуть проводитися ремонтні роботи, максимально залучаючи мешканців до контролю над якістю їх виконання.

За результатами роботи Колегії складено протокол, в якому начальникам управлінь та відділів райдержадміністрації надано відповідні доручення до виконання.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024