Головна  →  Новини  →  24 вересня 2015

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

23 вересня відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

Начальник відділу загальної та дошкільної освіти, кадрового забезпечення управління освіти Валентина Кулагіна, яку запросили до участі в засіданні, проінформувала присутніх про особливості та умови навчання дітей-інвалідів в районі. Повідомила, що для забезпечення права на якісну освіту  дітей з вадами у розвитку, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з соціально-незахищених сімей працюють два спеціальні інтернати № 5 та № 6, один санаторний інтернат № 19 та дитячий будинок «Малятко». Всього в районі навчається 542 дитини-інваліда. Щодо проходження та порядку тендерних процедур присутнім розповіла заступник бухгалтера управління освіти Вікторія Корнієнко.

По другому питанню доповідав тимчасово виконуючий обов’язки директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Арсен Крикун. Він розповів про обсяги робіт з асфальтування міжквартальних проїздів, що виконуються в районі. Повідомив про влаштування ігрових та дитячих майданчиків на прибудинкових територіях житлових будинків комунальної форми власності. Зокрема, з його слів, підлягають заміні та ремонту 14 майданчиків на загальну суму 665,0 тис. грн., наразі роботи тривають і мають завершитися до 28 вересня 2015 року.

На засіданні також обговорили питання децентралізації влади. Ознайомились з основними кроками щодо впровадження реформи та вирішили докладніше розглянути питання в комісіях щоб на наступному засідання висловити своє бачення таких змін.

Також розглянули інші актуальні питання життєдіяльності району.

За результатами засідання підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 7 жовтня 2015 року о 15.00.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024