Головна  →  Новини  →  18 вересня 2015

Валентин Мондриївський привітав фармацевтичних працівників з професійним святом (фото)

Валентин Мондриївський привітав фармацевтичних працівників з професійним святом (фото)

З нагоди Дня фармацевтичного працівника голова Подільського району Валентин Мондриївський привітав працівників ПАТ «Фармак» з професійним святом. 

«Ми пишаємося тим, що лідер фармацевтичної галузі країни знаходиться саме в Подільському районі. Дякую вам за щоденну працю і самовідданість у допомозі людям побороти хвороби! Адже бути фармацевтом – значить щодня піклуватися про здоров’я наших громадян. Переконаний, що ваша відданість справі, фаховий досвід, глибокі знання, втілені в створення найновітніших ліків, допоможуть зберегти найдорожче, що є в людей – життя. Бажаю натхнення і нових висот у праці, успіху, сімейного благополуччя», - звернувся до присутніх з вітальними словами голова райдержадміністрації.

За наполегливу працю, відданість справі, особистий вклад в розвиток фармацевтичної галузі та з нагоди професійного свята, Валентин Мондриївський вручив грамоти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації кращим працівникам підприємства.

По завершенню урочистого вручення дитячі творчі колективи району подарували присутнім концертну програму.

Нагадаємо, що 90 років ПАТ «Фармак» працює задля здоров’я та добробуту людей.

Компанія успішно та динамічно розвивається з часу її створення в 1925 році, впевнено займає провідне місце в фармацевтичної галузі України та добре відома за її межами.

У 2010 році ПАТ «Фармак» очолив список лідерів серед усіх фармацевтичних компаній, що представлені на українському ринку та залишається ним і понині.

Підприємство забезпечує 16,4 % виробництва лікарських засобів в Україні та є одним з лідерів по експорту ліків.

У 2015 році до свого 90-ліття «Фармак» запустив новий лабораторно-технологічний комплекс R@D в Києві та планує випуск новітніх наукоємних ліків, що відповідатимуть вимогам GMP.

Переглянути всі фото

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024