Головна  →  Новини  →  10 вересня 2015

Валентин Мондриївський поспілкувався з подолянами під час виїзного прийому громадян (фото)

Валентин Мондриївський поспілкувався з подолянами під час виїзного прийому громадян (фото)

8 вересня Валентин Мондриївський провів особистий виїзний прийом громадян у приміщенні житлово-експлуатаційної дільниці №710, що на вул. М.Гречка, 10.

Поспілкуватися з головою району прийшло 26 жителів Подолу з різних питань.

Найбільше подолян турбували питання підготовки до осінньо-зимового періоду - утеплення будинків, заміна дверей та вікон в під’їздах, ремонт покрівлі та дорожнього покриття. 

Також порушувались питання щодо співпраці з головами ОСББ та ЖБК району, встановлення дитячих майданчиків, демонтажу кіосків та санітарного стану території.

Зважаючи на велику кількість людей, спілкування  Валентина Мондриївського  з подолянами було досить тривалим і закінчилося пізно ввечері, але у кожному конкретному випадку голова району роз’яснив людям питання, що їх турбували та дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району для оперативного реагування на звернення мешканців.  

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024