Головна  →  Новини  →  9 вересня 2015

У Подільському районі підвели підсумки проведення шостої хвилі часткової мобілізації (фото)

У Подільському районі підвели підсумки проведення шостої хвилі часткової мобілізації (фото)

8 вересня Валентин Мондриївський провів нараду, на якій були підведені підсумки проведення шостої черги часткової мобілізації у районі. В нараді взяли участь заступник військового комісара Подільського району, заступники голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, начальники житлово-експлуатаційних дільниць з обслуговування житлового фонду району.

За підсумками роботи в ході проведення шостої хвилі часткової мобілізації Валентин Мондриївський подякував за добру роботу керівнику ЖЕД №701 Лідії Приходько та ЖЕД №705 Ігорю Сенічу. Дільниці оповіщення, за які вони відповідають показали найкращий результат в районі. А от  керівнику ЖЕД №704 Віталію Музиченку Валентин Миколайович вказав на недоліки у роботі, адже дільниці оповіщення, які йому підпорядковані, за відсотком виконання стали найгіршими серед усіх районних дільниць. «Всім, хто залучається до проведення мобілізації, потрібно зробити роботу над помилками. Не треба виключати того, що в державі можливі чергові хвилі мобілізації і ми повинні бути готовими до них в повній мірі», - зазначив керівник району.   

Відповідно до порядку денного під час наради також розглянули проблемні питання проведення мобілізації, а саме оповіщення військовозобов’язаних за місцем проживання та місцем роботи, організація взаємодії дільниць оповіщення з райвійськкоматом. Валентин Мондриївський дав доручення працівникам сектору з питань оборонної та мобілізаційної роботи райдержадміністрації спільно з військкоматом детально попрацювати над питаннями, що виникали під час часткової мобілізації в районі та розробити чіткий порядок співпраці на майбутнє.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024