Головна  →  Новини  →  7 вересня 2015

Валентин Мондриївський зустрівся з переможцями відкритого конкурсу кандидатів на посади директорів шкіл (фото)

Валентин Мондриївський зустрівся з переможцями відкритого конкурсу кандидатів на посади директорів шкіл (фото)

4 вересня голова Подільського району Валентин Мондриївський разом з начальником управління освіти  району Мариною Васіною провели зустріч з майбутніми керівниками гімназії №107 «Введенська» та середньої загальноосвітньої школи №243.

«Конкурс на заміщення посад директорів шкіл дає можливість залучити спеціалістів, які серед всіх учасників відбору показали найкращий результат. Мер Києва Віталій Кличко постійно наголошує на максимальній прозорості  та відкритості таких процесів, особливо, коли мова йде про роботу з дітьми. Тому, за результатами трьох етапів конкурсного відбору та на основі рекомендацій комісії, членами якої є представники батьківських комітетів, директори дитячих садків та шкіл, депутати Київради та науковці, школи Подолу отримають нових керівників», - сказав Валентин Мондриївський.

У рамках відбору кандидати відвідали тренінги з лідерства та психології у Київському університеті ім. Б. Грінченка, ознайомилися з закладом, в якому хочуть працювати та презентували власне бачення його розвитку на наступні 5-ть років.

Після спілкування з майбутніми директорами районних шкіл Валентин Миколайович підписав подання на їх призначення до Департаменту освіти і науки, молоді та спорту міськадміністрації. На умовах контракту середню загальноосвітню школу №243 очолить Ліна Матвєєва, а гімназію №107 «Введенська» Катерина Спітковська як такі, що пройшли відбір.

Також голова району побажав новим керівникам успішної реалізації планів з розвитку шкіл, талановитих учнів та гарного входження в новий колектив.

 Переглянути всі фото

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024