Головна  →  Новини  →  4 вересня 2015

Валентин Мондриївський привітав кращих підприємців Подільського району з професійним святом (фото)

Валентин Мондриївський привітав кращих підприємців Подільського району з професійним святом (фото)

У Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

На початку наради Валентин Мондриївський привітав кращих підприємців Подільського району з професійним святом. За сумлінну працю, досягнення високої майстерності у професійній діяльності та з нагоди Дня підприємця він вручив грамоти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації заступнику директора продуктового магазину «Куренівський» Олені Костині, фізичній особі-підприємцю Оксані Лобановій та директору перукарні «Валентина» Валентині Рутьян.

«Подільські підприємці роблять вагомий внесок у економічний розвиток району, міста та держави в цілому. Вони створюють нові робочі місця, забезпечують мешканців району необхідними товарами та послугами, беруть активну участь у допомозі воїнам АТО та проводять благодійні акції», - зазначив у своєму виступі керівник району.

Валентин Миколайович подякував підприємцям за їхню працю, побажав стабільного і процвітаючого бізнесу, міцного здоров’я, родинної злагоди та здійснення всіх задумів.

Серед питань, які розглядалися в ході апаратної наради, першочерговим було питання забезпечення життєдіяльності району та підведення підсумків роботи за минулий тиждень по всіх підрозділах.

Також на апаратній нараді обговорили стан готовності закладів  освіти до нового навчального року, відновлення асфальтового покриття після аварійних розриттів на інженерних мережах ПАТ «Київенерго», роботу ліфтового господарства, санітарної очистки району, опрацювання звернень громадян та інші.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024