Головна  →  Новини  →  1 вересня 2015

Валентин Мондриївський привітав школярів з Днем знань (фото)

Валентин Мондриївський привітав школярів з Днем знань (фото)

Голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський відвідав Свято 1-го вересня у школах № 45 та № 243 і привітав школярів, педагогів та батьків з початком нового навчального року.

«Сьогодні заклади освіти Подільського району знову гостинно запрошують дітей до навчання. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. У цьому році оновлені класи району відчинять свої двері для 2179 першокласників.Я бажаю всім, хто сьогодні здобуває освіту пишатись часом проведеним в стінах ваших навчальних закладів. Цінуйте своїх вчителів - людей, які вкладають в кожного з вас частинку серця, поважайте своїх однокласників і батьків. Будьте впевнені у власних силах і здібностях», - звернувся до учнів голова району. Також Валентин Миколайович передав вітальні слова всім присутнім від мера Києва Віталія Кличка з нагоди Свята першого дзвоника.

Цього року у всіх школах району День знань пройшов особливо піднесено і урочисто. Учні, вчителі, батьки  прийшли на шкільні лінійки у гарному настрої, з новими силами, енергією та надіями. Особливо хвилювалися першокласники, які несміливо вперше переступили поріг школи та випускники, для яких наступний перший дзвоник пролунає вже у вищих навчальних закладах.

Заступники голови та керівники структурних підрозділів Подільської райдержадміністрації привітали учнів, вчителів та батьків з початком нового навчального року у всіх освітніх закладах Подільського району, не залишивши поза увагою нікого.

Освітня карта Подолу дуже розгалужена - це 2 ліцеї, 5 гімназій, 7 спеціалізованих шкіл, 11 загальноосвітніх середніх шкіл, 2 приватні навчальні заклади, 2 вечірні змінні школи, Дитячий будинок «Малятко», 3 інтернати, 8 шкіл - дитячих садків, 3 позашкільних навчальних заклади, навчально - виробничий комбінат, міжшкільні навчальні майстерні. Загалом 82 навчальні заклади.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024