Головна  →  Новини  →  1 вересня 2015

Привітання т.в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації з Днем знань

Привітання т.в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації з Днем знань

Дорогі школярі, шановні вчителі, батьки! 

Щиро вітаю вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань!

Цей день завжди особливо урочистий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Сьогодні всі освітні заклади району знову гостинно запрошують дітей до навчання. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. У цьому році оновлені класи відчинять свої двері для 2179 першачків Подільського району.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній.

Бажаю усім школярам та студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

З усією теплотою серця цього дня висловлюю слова подяки за щоденну напружену працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Найщиріші вітання вам, шановні батьки, бабусі та дідусі. Ви разом з учнями протягом шкільних років радієте успіхам, переймаєтесь невдачами та активно долучаєтеся до створення комфортних умов перебування дітей у школах.

Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

З нагоди свята бажаю незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів та високих результатів у навчанні!  

З початком нового навчального року!

 

З повагою

Т.в.о. голови Подільської районної

в місті Києві державної адміністрації                   Валентин Мондриївський

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024