Головна  →  Новини  →  28 серпня 2015

27 серпня відбулось засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (фото)

27 серпня відбулось засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (фото)

27 серпня перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів засідання Колегії.

До порядку денного були включені питання соціально-економічного розвитку району, стан підготовки закладів освіти до нового навчального року, оцінки діяльності Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за окремими показниками та питання стану екології району.

Начальник відділу економіки Подільської райдержадміністрації Валентина Коничева доповіла членам Колегії, що за підсумками щомісячної оцінки діяльності за січень-липень 2015 року Подільський район посів 5 місце серед районів міста, покращивши рейтинг на 2 позиції по відношенню до І півріччя 2015 року. Микола Дубовик зауважив, що попри загалом позитивний результат, слід більш чітко працювати над тими напрямками, які дозволять реально говорити про покращення соціально-економічної ситуації в районі. «Ми можемо говорити, що було забезпечено стабільно-динамічний розвиток Подільського району, але завдання максимум - зробити так, щоб цей розвиток відчув на собі кожен мешканець району», - сказав перший заступник.

Про стан підготовки закладів освіти Подільського району до нового навчального року доповіла начальник управління освіти Марина Васіна.

«Одночасно з підготовкою до нового навчального року здійснюється і підготовка закладів освіти до опалювального сезону. Якісне та вчасне виконання робіт за двома напрямками дає можливість забезпечити для дітей комфортні умови перебування у школі чи садочку протягом всього навчального року», - сказала в своєму виступі Марина Володимирівна.

У рамках підготовки до роботи в осінньо-зимовий період у закладах освіти району встановлено нові вузли обліку теплової енергії, здійснена повірка лічильників, проведено ремонт внутрішніх мереж, ремонт харчоблоків, дахів, фасадів, заміна вікон, приведено до належного стану території шкіл, садочків, стадіонів та спортивних майданчиків закладів освіти району. Всі 82 освітні заклади району 1 вересня зустрінуть дітей в оновлених класах на першому патріотичному уроці «Ми - діти України».

Головний спеціаліст з питань екології Людмила Афанасьєва доповіла про стан екологічної ситуації у районі. Вона повідомила, що основними екологічними проблемами в Подільському районі є зростання викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, що зумовлено збільшенням кількості автотранспорту. Також у своєму виступі еколог звернула увагу на проблему щодо обслуговування мешканців будинків вугільними котельнями для підігріву води. Враховуючи звернення мешканців з цього питання, для потреб котельні на вул. Петропавлівській в якості палива було придбано вугілля марки АКО, що дозволило знизити викиди забруднюючих речовин від цієї котельні.

За результатами роботи Колегії складено протокол, в якому начальникам управлінь та відділів райдержадміністрації надано відповідні доручення до виконання.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024