Головна  →  Новини  →  25 серпня 2015

Валентин Мондриївський провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

Валентин Мондриївський провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

25 cерпня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

Валентин Мондриївський підвів підсумки проведення святкових заходів у районі з нагоди Дня Державного Прапора і Дня незалежності України та вручив грамоти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за сумлінну працю, досягнення високої майстерності у професійній діяльності та з нагоди Дня незалежності України працівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних підприємств.

«Приємно, що заходи з нагоди державних свят були проведені на належному рівні. Подільський район, особливо його центральну частину, у вихідні та святкові дні відвідала велика кількість подолян та гостей району. Хочу подякувати всім працівникам структурних підрозділів адміністрації та комунальникам за створення комфортної атмосфери для відпочинку людей», - зазначив у своєму виступі голова району.

Також на апаратній нараді обговорили поточні питання життєдіяльності району - стан готовності закладів  освіти до нового навчального року, відновлення асфальтового покриття після аварійних розриттів на інженерних мережах ПАТ «Київенерго», роботу ліфтового господарства, санітарної очистки району, опрацювання звернень громадян та інші.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024