Головна  →  Новини  →  23 серпня 2015

23 серпня на Контрактовій площі відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України (фото)

23 серпня на Контрактовій площі відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України (фото)

23 серпня на Контрактовій площі біля Подільської райдержадміністрації відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України.


Участь у святкуванні взяли ветерани, учасники АТО, працівники райдержадміністрації та мешканці Подільського району. Після урочистого підняття синьо-жовтого стягу над Подолом Валентин Мондриївський звернувся зі словами вітання до присутніх. 


“Державний прапор – це символ свободи, відродження, слави України. Це віра у світле майбутнє, у багаті жовтогарячі лани та глибоке й чисте синє небо. Нехай це свято принесе у ваш дім добро і злагоду, а в країну - мир та спокій, додасть сили і завзяття задля розквіту рідної Батьківщини! Зичу вам міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту та впевненості в майбутньому”, - привітав присутніх Валентин Миколайович.


Також цього дня голова Подільського району вручив відзнаки Президента України - медалі «70 років визволення України від фашистських загарбників» учасникам бойових дій, інвалідам війни, які безпосередньо брали участь у Другій світовій війні, дітям війни та ветеранам. Також нагороди "Учасник АТО" від начальника Генерального штабу - головнокомандувача Збройних сил України отримали герої, які стоять на сторожі миру та спокою нашої країни на Сході.
“Дуже символічно, що сьогодні, піднімаючи Державний прапор, герої сьогодення та герої часів Другої світової війни отримують нагороди за незламну волю, мужність та героїзм в боротьбі за найголовніше - щасливе майбутнє України та її дітей”, - вручивши нагороди, сказав Валентин Мондриївський.


По закінченню концертної програми в небо злетіли синьо-жовті кульки.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024