Головна  →  Новини  →  23 серпня 2015

Привітання голови Подільського району Валентина Мондриївського з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України

Привітання голови Подільського району Валентина Мондриївського з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України

Шановні подоляни!

Прийміть мої щирі вітання з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!  

З того часу, як над нашою державою гордо здійнявся синьо-жовтий прапор, ми пережили багато подій як добрих, так і трагічних. Сьогодні Україна впевнено заявила про себе та демонструє готовність до необхідних перетворень у всіх сферах життя. І символічно, що наш прапор уособлює прагнення українців до кращого майбутнього, як символ незалежності, свободи та єднання України.

На жаль, вдруге наша країна відзначає День незалежності під час військових дій на Сході, які не обходяться без жертв. Загинули в зоні АТО наші земляки - подоляни: Владислав Воробйов, Фаріз Ібрагімов, В’ячеслав Галва, Дмитро Боровик, Євген Харченко, Володимир Шкіра, Ігор Грішин, Ігор Кісельов, Юрій Бойко, Ігор Горбенко, Сергій Слобоженко, Всеволод Воловик, Ігор Павлов, Роман Тимошенко, Олег Мусієнко, Костянтин Малухін, Ян Кучерявий, Віталій Васильєв, Олег Дяченко, Сергій Шкарівський, В’ячеслав Ліпісій.

Схилімо сьогодні низько голови перед тими, хто віддав своє життя за волю України, хто загинув, захищаючи Майдан, хто поліг смертю хоробрих в бойових діях на Сході! Вони до останнього подиху були українцями, патріотами своєї землі та свого народу.

Ми щодня ведемо боротьбу за право жити у вільній і демократичній країні. Запорукою цього має бути громадянська злагода, взаємна підтримка, відповідальність та сумлінна праця, адже тільки від нас залежить, якою буде наша країна в майбутньому.

Від щирого серця зичу вам, шановні подоляни, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку й благополуччя в родинах, сили і наснаги у всіх добрих справах. Нехай до України якнайшвидше повернеться мир і спокій.

Слава Україні!

З повагою

Т.в.о. голови Подільської районної 
в місті Києві державної адміністрації                   Валентин Мондриївський

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024