Головна  →  Новини  →  18 серпня 2015

Микола Дубовик провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

Микола Дубовик  провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

18 cерпня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району. Одним з основних питань порядку денного стало обговорення підготовки до святкування Дня Державного Прапора та Дня незалежності України.

 В.о. голови райдержадміністрації Микола Дубовик ознайомив присутніх із заходами, які будуть проходити у районі з нагоди цих свят. Так, відповідно до запланованих заходів, 23 серпня біля будівлі Подільської РДА відбудеться церемонія урочистого підняття Державного Прапора України, а на Андріївському узвозі пройде фестиваль мистецтв та виставка – ярмарок.

24 серпня покладанням квітів до меморіальних дошок вшанують Героїв Небесної Сотні у школах району, а для мешканців та гостей району пройде концертна програма на Контрактовій площі.

 Микола Григорович наголосив, що відзначення 24-ї річниці проголошення незалежності України має відбутись на засадах відповідального ставлення до своєї держави, рідної землі, високому патріотичному рівні, гідного вшанування борців за незалежність України усіх поколінь.

 Він також зазначив, що традиційно у святкові дні в районі буде відпочивати велика кількість киян та гостей столиці і поставив завдання керівникам комунальних служб провести роботи з прибирання прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих і спортивних майданчиків та інших місць масового відпочинку. «Ми повинні забезпечити комфортні умови відпочинку всім, хто у святкові дні завітає до Подільського району. Це стосується прибирання, вчасного вивозу сміття та підтримки у належному стані парків, скверів та всіх улюблених місць відпочинку подолян”, - зазначив Микола Григорович.

 Також на апаратній нараді обговорили стан готовності закладів  освіти до нового навчального року, підготовку районного господарства до  опалювального сезону, роботу ліфтового господарства та інші поточні питання.

 За результатами наради в.о. голови району надав відповідні протокольні доручення.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024