Головна  →  Новини  →  14 серпня 2015

Валентин Мондриївський перевірив готовність шкіл району до нового навчального року (фото)

Валентин Мондриївський перевірив готовність шкіл району до нового навчального року (фото)

Голова Подільської  районної в місті Києві держадміністрації Валентин Мондриївський у рамках перевірки готовності навчальних закладів району до навчального року цього разу відвідав середню загальноосвітню школу №63.

Нещодавно в школі призначено нового директора - Вікторію Кабушко. Голова району представив новопризначеного керівника школи,  поспілкувався з колективом та перевірив готовність навчального закладу до початку навчального року.

«У рамках підготовки до нового навчального року у школах та дитячих садочках району заплановано провести цілий ряд робіт. За дорученням мера Києва Віталія Кличка особлива увага приділяється саме питанням енергозбереження та термосанації щоб діткам було комфортно під час навчання. Тим більше, що такі заходи дадуть можливість в рази заощадити  енергоносії та кошти за них», - зауважив голова, звертаючись до педагогічного колективу. Також він сказав, що відповідно про Програми соціально-економічного розвитку в школах та садочках району буде проведено заміну вікон, капітальний ремонт внутрішніх систем центрального опалення, гарячого та холодного водопостачання, каналізації, утеплено фасади, відремонтовано харчоблоки та дахи будівель.

Директор школи розказала голові, що до 1-го вересня заплановано завершити ремонт даху та поточні роботи в класах та шкільних приміщеннях. Валентин Мондриївський спільно з заступником з гуманітарних питань Віктором Смирновим оглянули дах, приміщення школи, матеріально-технічну базу, харчоблок та ознайомилися з умовами проведення навчального процесу.

За результатами відвідування керівник району дав відповідні доручення та пообіцяв завітати в школу на Свято Першого дзвоника. 

Довідково: в школі навчається 764 учнів  в 30 класах. Працюють 59 вчителів, практичний психолог, логопед, бібліотекар. Функціонують 40 навчальних кабінетів. При школі функціонує фізкультурно-спортивний комплекс: футбольне поле, баскетбольна площадка, гандбольне поле, бігові доріжки. Чотириповерхове приміщення навчального закладу введено експлуатацію в 1966 році. Загальна площа всіх приміщень становить 5866 кв. м.

Всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024