Головна  →  Новини  →  13 серпня 2015

Валентин Мондриївський провів нараду щодо благоустрою території, прилеглої до вулиці Братської (фото)

Валентин Мондриївський провів нараду щодо благоустрою території, прилеглої до вулиці Братської (фото)

Валентин Мондриївський провів нараду щодо благоустрою території, прилеглої до вулиці Братської з керівниками структурних підрозділів та комунальних служб району.

«Наразі у Подільському районі завершуються роботи з капітального ремонту декількох об'єктів. Одним з таких є реконструкція вулиці Братської, котра знаходиться на завершальному етапі. За дорученням мера Києва Віталія Кличка до Дня Незалежності роботи будуть завершені. Наше завдання привести до належного стану фасади будівель, зелені насадження  та прилеглу територію щоб в комплексі оновити цю частину району», - сказав Валентин Миколайович.

Начальник ШЕУ Подільського району Олег Хмарський сказав, що вже проведено демонтаж трамвайних колій та влаштовано конструкцію дорожнього одягу. Тривають роботи з влаштування нижнього та середнього шарів асфальтобетонного покриття та заміни покриття пішохідної частини тротуару з асфальтобетону на  нове покриття з ФЕМ. В місцях влаштування пішохідних переходів буде понижено бортовий камінь. Проводиться реконструкція мережі зовнішнього освітлення із встановленням нових металевих опор.

«Також подільські зеленбудівці провели санітарну обрізку всіх дерев, викорчовували пні та підготували лунки для висадки дерев.  Комунальні служби району проводять роботу з власниками будівель та споруд, що знаходяться на вулиці, щодо приведення фасадів до належного стану», - доповів перший заступник голови Микола Дубовик, зауваживши, що всі служби району працюють в посиленому режимі.

Нагадаємо, загальна довжина вул. Братської складає 522,0 м. Ширина вулиці після реконструкції залишиться без змін.

В майбутньому заплановано демонтаж існуючої недіючоі трамвайні колії в межах вулиць Межигірської, Г. Сковороди та Гостинного двору та влаштування нового покриття в межах демонтажу по Контрактовій площі. На Контрактовій площі частково передбачено фрезерування існуючого асфальтобетонного покриття із влаштуванням нового.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024