Головна  →  Новини  →  7 серпня 2015

Валентин Мондриївський перевірив якість виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду району (фото)

Валентин Мондриївський перевірив якість виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду району (фото)

У Подільському районі тривають роботи з капітального ремонту житлового фонду міста.  Голова Подільського району Валентин Мондриївський спільно з представником підрядника та мешканцями проінспектували ремонти дахів житлових будинків на вулицях Ярославська,32/33, Їжакевича,4, Вишгородська, 33 та утеплення фасаду на вулиці Захарівська,7.

Під час перевірки мешканці будинків, що відвідав керівник району, висловили подяку за проведені роботи. Однак, на вулиці Вишгородській поскаржилися голові на недобросовісність виконавців та попросили вжити відповідні заходи впливу. Валентин Миколайович дав доручення негайно виправити ситуацію та усунути недоліки, на котрі вказали люди. У разі, якщо найближчим часом ситуація не зміниться, підрядну організацію буде змінено.

«Мер Києва неодноразово наголошував та тому, що найкращими інспекторами  якості виконання робіт є кияни, і якщо в них виникають будь-які зауваження з цього приводу, то завдання виконавців – якнайшвидше усунути виявлені недоліки», - сказав Валентин Миколайович та домовився з жителями будинку, що знову приїде за цією адресою під час наступного об'їзду щоб переконатися, що всі роботи зроблені.  

Представник підрядної організації, яка проводить ремонт покрівлі, запевнив, що врахує всі зауваження мешканців та інспекційних служб району.

Також Валентин Миколайович перевірив хід виконання робіт з утеплення фасаду на вулиці Захарівській,7 та принагідно поспілкувався з підприємцями, тимчасові споруди яких знаходяться на перетині проспекту Правди та вулиці Вишгородської. Майже всі вони відповідно до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд будуть перенесені в інші місця, оскільки порушують вимоги державних будівельних норм, правила благоустрою та не мають дозвільних документів.

За результатами об їзду голова району надав відповідні доручення та наступного тижня знову перевірить якість виконання робіт на інших об’єктах Подільського району.

Нагадаємо, що відповідно до розпорядження голови КМДА Віталія Кличка до міської програми капітального ремонту об'єктів житлового столиці у Подільському районі також включені роботи з ремонту під'їздів, внутрішньоквартальних та міжквартальних під'їздів, ліфтів та сходових клітин.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024